Υπηρεσίες - Προϊόντα

Γειά σου, είμαι ο Στέφανος Παπαναστασίου, επαγγελματίας διαιτολόγος - διατροφολόγος

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω εκπαιδευτεί πάνω στο coaching της διατροφής στην Καναδική εταιρεία Precision Nutrition (PN1), είμαι εξειδικευμένος στην αθλητική διατροφή από το Innovation Hub της Barcelona και κάτοχος του διπλώματος αθλητικής διατροφής από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (IOC - Diploma in Sports Nutrition).

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για εμένα, μπορείς να πατήσεις εδώ

Έχω βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να πετύχουν μία σημαντική αλλαγή στο σώμα τους και αρκετούς αθλητές να φτάσουν τη μέγιστη αθλητική τους απόδοση. Μπορείς να διαβάσεις τι έχουν πει για εμένα και το πρόγραμμα που ακολούθησαν, καθώς και ενδεικτικά αποτελέσματα των προγραμμάτων, κάνοντας κλικ εδώ.

Παρακάτω, μπορείς να δεις τη λίστα των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρω, τα οποία απευθύνονται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. 

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΝΗΣΤΕΙΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 21 ΗΜΕΡΩΝ

Το ηλεκτρονικό βιβλίο (ebook) - πρακτικός οδηγός που θα σε οδηγήσει να:

 • χάσεις 2-5 κιλά μέσα σε 21 μέρες
 • ρίξεις άμεσα το ποσοστό % του λίπους σου
 • ελέγχεις καλύτερα την πείνα σου
 • έχεις άμεσο οπτικό αποτέλεσμα
 • γίνεις πιο παραγωγικός

​ΓΡΑΜΜΩΣΗ ΣΕ 10 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΝΗΣΤΕΙΑ

Το πρόγραμμα - αναλυτικός οδηγός που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις περισσότερη:

 • γράμμωση
 • δύναμη
 • αυτοπεποίθηση

Περιλαμβάνει:

Πλήρη αναλυτικό οδηγό απώλειας λίπους, εργαλείο υπολογισμού ενεργειακών αναγκών, πλάνο διατροφής Διαλειμματικής Νηστείας , έγγραφο με τις αναλογίες ψημένων/μαγειρεμένων και ωμών τροφίμων σε γραμμάρια, έγγραφο με ισοδύναμα τροφίμων για σωστές προσαρμογές των γευμάτων με κατάλληλες αντικαταστάσεις τροφίμων, πρόγραμμα άσκησης μυϊκής υπερτροφίας από τον καθηγητή φυσικής αγωγής Δημήτρη Βουδούρη.

Best seller: PREMIUM πρόγραμμα διατροφής 12 εβδομάδων ''PROJECT: ΧΑΣΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ''

Ένα ολοκληρωμένο, ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει να νιώσεις:

 • Υγεία, αίσθημα ευεξίας και αντοχές για κάθε πρόκληση
 • Σωματική και ψυχική δύναμη στην καθημερινότητα σου
 • Άνεση στα ρούχα σου και ελευθερία να φοράς ό,τι εσύ θέλεις
 • Αυτοπεποίθηση και σιγουριά να καταφέρεις κάθε επόμενο στόχο
 • Ελευθερία και ευελιξία στη διατροφή σου χωρίς πείνα και στερήσεις

Περιλαμβάνει:

Ευέλικτο πλάνο διατροφής με διατροφικές επιλογές που ταιριάζουν στις προτιμήσεις, στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες της καθημερινότητας σου. 
 
Διατροφική εκπαίδευση για όλες τις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν μέσα σε ένα πρόγραμμα και για τις νοοτροπίες που οδηγούν σε ένα βιώσιμο αποτέλεσμα.
 
Συγκεκριμένη και εφικτή στοχοθεσία για τη σταδιακή υιοθέτηση διατροφικών συνηθειών που οδηγούν στην επίτευξη και στη διατήρηση ενός αποτελέσματος που θα μείνει μία και καλή.
 
Διαρκή παρακολούθηση και υποστήριξη καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος μέσω email, εβδομαδιαίου feedback και αναλυτικών βίντεο-κλήσεων ανά δύο εβδομάδες.
 
Βοηθητική κοινότητα ατόμων με τον ίδιο στόχο στο κλειστό facebook group του προγράμματος με πολλές βοηθητικές δημοσιεύσεις εστιασμένες στην  απώλεια λίπους.

Με θέληση, συνέπεια στο πρόγραμμα και σωστή καθοδήγηση μπορούμε να  πετύχουμε ένα αποτέλεσμα που μοιάζει ακατόρθωτο! Τα δύο πρώτα συστατικά θα τα προσθέσεις εσύ, τη σωστή καθοδήγηση ασ' την πάνω μου!

Αν νιώθεις ότι επιτέλους ήρθε η στιγμή για σένα να δεις σημαντική αλλαγή στο σώμα, στην υγεία και στην καθημερινότητα σου: