Ευνοϊκό περιβάλλον

Συνειδητά ΟΛΟΙ θέλουμε ένα καλύτερο σώμα και μία καλύτερη διατροφή. Κανείς δε λέει όχι στην υγεία, στην ενέργεια και στην ελκυστικότητα.

Η συνήθεια της καθημερινής ρουτίνας όμως έχει την τάση να σκοτώνει τη φιλοδοξία!

Απλά να ''ΞΕΡΕΙΣ'' τι πρέπει να κάνεις δεν αρκεί.
Η γνώση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ στο χώρο της διατροφής.

Θέλουμε ΠΡΑΞΕΙΣ. 
Γι' αυτό ένα πολύ απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις προκειμένου να δεις μία πρώτη ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ βελτίωση του σώματος σου είναι να δημιουργήσεις ένα ευνοϊκό περιβάλλον γύρω σου.

Τι εννοώ:
-Δεν είσαι σε mood να πας γυμναστήριο; πάρε εξοπλισμό για το σπίτι (2 αλτήρες κόστους ~20ευρό είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις ποτέ)

-Δεν μπορείς να σταματήσεις να τρως καθημερινά τα αγαπημένα σου γεμιστά μπισκότα με σοκολάτα; Όταν τελειώσεις το κουτί που έχεις τώρα ΜΗΝ τα ξαναβάλεις στο σπίτι. Ανάγκασε τον εαυτό σου να ξεβολεύεται κάθε φορά που αναζητάς την αδυναμία σου.

-Δεν έχεις ποτέ σαλάτα με το κύριο γεύμα σου; Πήγαινε στο μανάβικο της γειτονιάς σου και αγόρασε ένα σωρό λαχανικά. Γέμισε το ψυγείο σου με αυτά. Και να χαλάσουν, είναι φτηνά.

-Κάθε φορά που βγαίνεις με τα φιλαράκια σου πίνεις 3 ποτά αλκοόλ; Μίλα τους για την αλλαγή που θέλεις να πετύχεις μήπως μπορείτε να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης. Αν δεις αρνητισμό, τότε γίνε ανοιχτός στο να γνωρίσεις πιο ενεργά άτομα.

Το κλειδί σε όλες αυτές τις συμπεριφορές είναι:
Κάνε τις επιβαρυντικές σου συνήθειες δύσκολες και άβολες.
Κάνε τις ευεργετικές σου συνήθειες εύκολες και βολικές.

Πιάνεις το νόημα..
Ευνοϊκό περιβάλλον --> μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας!

Related Posts